E-mail Nieuwsbrieven

Een nieuwsbrief is een van de effectiefste manieren van acquisitie via je website. Met een nieuwsbrief onderhoud je het contact met je klanten en geïnteresseerden.
Door een nieuwsbrief voelen ze zich verbonden met jou en zullen eerder aan je denken, als ze je nodig hebben.

Nieuwsbrief functie installeren?

Ik kan helpen met de koppeling tussen een e-mailprovider en je website. Je website verzamelt dan de e-mailadressen van geïnteresseerden en stuurt ze door naar je e-maillijst, vanwaar je je nieuwsbrieven verstuurt.

Wat is een e-mailprovider?

E-mailproviders versturen voor jou je nieuwsbrief naar al je e-mail adressen. Een veel gebruikte provider is bijvoorbeeld Mailchimp. De meeste e-mailproviders zijn gratis tot een bepaalt aantal e-mails of e-mail adressen. Als je je e-mail zonder provider, bijvoorbeeld via BCC naar teveel mensen stuurt (meer dan 30), dan heb je grote kans dat de mail onderschept wordt door spamfilters en niet aankomt.

Hoe verzamelt mijn website e-mail adressen?

Dat kan op verschillende manieren. Je kunt ergens op je website een aanmeldformulier plaatsen, maar je kunt ook een popup gebruiken om mailadressen te verzamelen, dat na zo’n 15 seconden automatisch voor nieuwe bezoekers verschijnt. Zo’n popup is licht irritant, maar heeft wel veel meer effect dan een gewoon aanmeldformulier.

Kosten

  • Een e-mail template inrichten via een e-mailprovider en je bestaande adressen uploaden kost 65 euro.
  • Een koppeling maken met je website, zodat je website automatisch adressen doorstuurt kost 35 euro.
  • Een popup venster installeren (alleen bij WordPress websites) kost 35 euro.
  • Wellicht komen er nog kosten voor de e-mailprovider bij, afhankelijk van hoeveel adressen je hebt en hoeveel e-mails je wilt sturen.

Prijzen ex btw.

nieuwsbrief installatie aanvragen >

Meer lezen over nieuwsbrieven?

Lees mijn tips over hoe je het beste je nieuwsbrief kunst schrijven en welke fouten je moet vermeiden >